Gediplomeerd orthopedisch

 Technische vaardigheden

  Persoonlijke advies

 Voetbescherming

UWV VOORZIENING

Heeft u een hulpmiddel nodig om uw werk goed te
doen?
Soms zijn confectie werkschoenen niet helemaal geschikt voor uw voeten. Een deskundig advies en/of een eenvoudige aanpassing kan dan al goed werken. Zijn er geen geschikte confectie werkschoenen? Dan leveren wij semi-orthopedische werkschoenen óf we maken een paar werkschoenen voor u op maat.

De keuze van voetbescherming is afhankelijk van uw persoonlijke
werkomstandigheden. Werkt u in de bouw, in de zorg of in de keuken? Moeten de schoenen u beschermen tegen scherpe randen, water of juist tegen extreemlage temperaturen? Binnen elke klasse schoenen bestaan er coderingen voor additionele eisen. De mogelijkheden voor aangepast werkschoeisel zijn bijna
onbeperkt.

Bovendien kunnen goede werkschoenen werkverzuim verminderen of voorkomen.U kunt dit ook aanvragen als u een 0-uren contract heeft!

Kosten: Hier zijn geen kosten aan verbonden. Om gebruik te maken van een regeling of om een vergoeding voor hulp of een
hulpmiddel aan te vragen, moet u aan de algemene voorwaarden van het UWV voldoen (o.a. werkgeversverklaring, een contract bij uw werkgever, verwijzing specialist (deze verwijzing hebben wij in uw dossier). Soms dient u een bepaald aantal uren te moeten werken per week, vrijwilligerswerk is hiervoor uitgesloten). Informeert u hiervoor bij het UWV.

Koop niet alvast zelf!
U krijgt geen vergoeding als u het hulpmiddel al heeft gekocht. Koop ook deze hulpmiddelen niet eerst zelf, maar dien eerst zelf een aanvraag in via mijn DigiD. Het UWV beoordeelt dan of u een vergoeding kunt krijgen en welke papieren hiervoor nodig zijn om in te dienen. Als uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u van het UWV een brief. Hierin staat hoe u de voorziening krijgt.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV is een officieel leverancier voor UWV-voorzieningen.

Bekijk Neskrid
Kijk voor diverse modellen orthopedische maatwerkschoenen op de website van Neskrid: https://www.neskrid.com/NL/4allworks/a-orthopedische-maatwerkschoen

Werkschoenen voorbeelden

Contact:
U kunt iedere werkdag telefonisch contact opnemen van 08.30-12.30 uur en 13.30-17.00 uur op het volgende telefoonnummer: 038-7370139.

Adresgegevens:
Eikenlaan 17, 8051 BD te Hattem
Telefoonnummer: 038-7370139
E-mail: info@perspectis-ost.nl
Website: https://www.perspectis-ost.nl


Bereikbaarheid met de bus:
Bus 203 stopt langs de Apeldoornseweg: halte Sparrenlaan/’t Heem. U loopt de Sparrenlaan in, de tweede straat rechts is de Eikenlaan, na ongeveer 400 meter bent u gearriveerd op Eikenlaan nr. 17.

 

Openingstijden:

Maandag:    08:30 - 17:00

Dinsdag:      08:30 - 17:00

Woensdag:  08:30 - 17:00

Donderdag:  08:30 - 17:00

Vrijdag:         08:30 - 17:00

Zaterdag:      GESLOTEN

Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak

Perspectis Orthopedische Schoenen Zwolle