Nieuws

Perspectis ost - ons bedrijf - Jessy Kok

✓ Jessy Kok 

Werkplaats medewerker

Jessy komt ons team versterken in de werkplaats als werkplaatsmedewerker. Dat doet zij in de periode december 2023 tot en met juni 2024 in verband met een tussenjaar. Jessy volgde onder andere het Cibab MBO-4 en de kunstacademie. Jessy is een vrolijke spontane en sportieve dame die van aanpakken weet en al eerder bij ons vakantiewerk heeft gedaan.

Perspectis-ost nieuws uitbreiding

✓ Uitbreidingen

In december werd er een nieuwe container geplaatst achter ons gebouw. Deze uitbreiding gebruiken wij voor de opslag van materialen en onze leesten.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Rik en Mariska

✓ Gediplomeerd orthopedisch schoentechnicus!

Mariska de Graaf en Rik Fernhout hebben de vierjarige opleiding orthopedisch schoentechnicus gevolgd aan de Dutch Health Tec Academy te Utrecht. Per 5 juli 2023 zijn Mariska en Rik gediplomeerd als orthopedisch schoentechnicus. We zijn erg trots op onze beide collega’s.

Vakmanschap combineren we met betrokkenheid en zorg. Daarom heeft u ook elke keer zoveel als mogelijk hetzelfde aanspreekpunt.

Perspectis orthopedisch schoentechnieken - Portugal

✓ Bedrijfsbezoek Portugal

In mei waren wij met het hele bedrijf in Porto. We hebben hier een bezoek gebracht aan onze leveranciers en diverse bedrijven waar wij zaken mee doen. Ook bezochten wij een leergroothandel. Voor de teambuilding wandelden we een dagtocht door een natuurpark waarvan het oversteken van een enorme hangbrug een onderdeel was. Het was een hele mooie week!

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken Jan van Westenbrugge -3

17 maart 2023: Jan van Westenbrugge is genomineerd voor ‘Beste praktijkopleider binnen de
sector Specialistisch Vakmanschap’

 Jan van Westenbrugge is praktijkopleider binnen de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Als praktijkopleider organiseer, coördineer en bewaak je het leertraject van leerlingen. Je laat de praktische kant van het werk zien en draagt je kennis over van zaken in de dagelijkse werkpraktijk. Jan van Westenbrugge is al meer dan 20 jaar praktijkopleider

Perspectis - filmopnames

Film opnames bij perspectis

Op maandagochtend 7 maart 2022 werden er bij Perspectis opnames gemaakt door Wendy van Wilgenburg voor een documentaire over het kleinschalige specialistische beroepen en opleidingen. Als erkend leerbedrijf werken we samen met de Dutch Health Tec Academy in Utrecht waar de unieke opleiding Orthopedisch Schoentechnicus wordt aangeboden. Bij ons worden nu 2 studenten, Rik Fernhout en Mariska de Graaf, opgeleid door Jan van Westenbrugge. In de documentaire worden Jan en Mariska geïnterviewd op de werkplek en zie je ze in actie. De documentaire gaat 22 maart 2022 in première.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken Jan van Westenbrugge -4

✓ Onze nominatie beste praktijkbegeleider

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Behandelkamer

Onze 2e behandelkamer

 Wij hebben verbouwd. Dit is onze 2e behandelkamer die in september 2023 gerealiseerd is.

Kort filmpje over de opleiding voor orthopedisch schoentechnicus

Op dinsdag 22 maart 2022 ging de documentaire : ‘Krachtig specialistisch vakmanschap in beeld’ in première, bijgaand een apart fragment beschikbaar voor de orthopopedische schoentechnieken.

In deze documentaire zien we Jan van Westenbrugge (orthopedisch schoentechnicus) en Mariska de Graaf (orthopedisch schoentechnicus in opleiding) in actie.

Deze documentaire willen we breed onder de aandacht brengen zodat we de zichtbaarheid van deze mooie beroepsgroepen en opleidingen met grote maatschappelijke waarde en arbeidsmarktperspectief kunnen vergroten.