Nieuws

Welkom Roos Rorije!

Roos Rorije is onze schoonmaakster en per 1 juli 2019 bij ons werkzaam. Een harde werkster die we niet meer kunnen wegdenken binnen ons bedrijf.

WelkomWichard Bonekamp!

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Wichard Bonekamp, hij komt per 1 augustus 2019 de werkplaats versterken bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken voor 28 uur per week.

Perspectis Sportief!! Obstacle Run Hattem 

Een team van ondernemers en vrijwilligers hebben in het kader van de Langste dag voor de 2e keer de Obstacle Run georganiseerd.

Op 22 juni 2019 heeft Perspectis meegedaan aan een sportieve, spannende en leuke activiteit, namelijk de Obstacle Run in Hattem!

Tijdens de Obstacle Run waren er maar liefst 55 obstakels, waarvan 18 in het water!

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV is SEMH gecertificteerd.

Finale Diabetes challenge Hattem!

Een samenwerkingsverband van verschillende paramedici in Hattem heeft zich als doel gesteld mensen (meer) in beweging te krijgen. Daarom organiseren wij de Diabetes Challenge Hattem 2018. De wandelingen waren bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed!

Lees meer  →

1 maart 2019: Bezoek ONH bij Perspectis

Op 1 maart 2019 kwam de ondernemersvereniging Hattem (ONH) op bedrijfsbezoek bij Perspectis.

Er werd een rondleiding gegeven en er werd een voet afgegipst ter demonstratie.

Iedere maand komt de ondernemersvereniging bij elkaar en wordt er afwisselend een bedrijf bezocht, de andere maand wordt er een informatie- bijeenkomst/lezing/fiscale powerpoint gegeven, om elkaar te informeren over actuele veranderingen in het bedrijfsleven en tevens de onderlinge banden te verstevigen. Het was een geslaagd bedrijfsbezoek.

Perspectis is aangesloten bij de klachtencommissie sinds januari 2017!

ONH is meer dan een netwerkclub

De ONH is inmiddels 1 van de 3 netwerkclubs in Hattem, naast de Bedrijvenkring Hattem en de HAVO, de club voor de binnenstadondernemers.Maar waar de BKH en de HAVO ook vertegenwoordigend zijn voor hun leden is de ONH puur een netwerkclub. Een club met bedrijven van klein tot groot en inmiddels uitgegroeid tot 35 leden.

Lees meer  →

 

Persbericht Diabetes Challenge Hattem – 21 maart 2018

Een samenwerkingsverband van verschillende paramedici heeft zich als doel gesteld de mensen in Hattem (meer) in beweging te krijgen. Daarom organiseren wij de Diabetes Challenge Hattem.

Lees meer  →

Samenloop voor Hoop 2018

Voor de 2e keer is Perspectis Orthopedische Schoentechnieken sponsor, wij sponsoren een voetstap tegen kanker. Dit jaar is er EUR. 62.583,55 opgehaald.

Lees meer  →

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV is per 2018 een erkend leerbedrijf.

Lees meer  →

Het Reumafonds heeft een nieuwe naam: ReumaNederland


Bekijk filmpje hier →