Nieuws

SEMH Gecertificeerd

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV voldoet aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en mag zich noemen Erkend Orthopedisch Schoentechnisch Bedrijf.

Eerstelijns zorgverleners Nieuwjaarsborrel 2020

Op vrijdag 24 januari 2020 organiseerde Perspectis Orthopedische Schoentechnieken de eerstelijns zorgverleners nieuwjaarsborrel. Gezien de omvang van het gezelschap is de locatie van de Dutch Golfclub gekozen.

Het betreft een jaarlijks samenzijn van eerstelijns zorgverleners, denk aan o.a. huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapiepraktijken, Buurtzorg, medische pedicure, tandartsen, podologen, osteopatie, verloskundigenpraktijk, logopedie, Verian in Hattem.

Via een interactief spel wordt kennisgemaakt met elkaar en kunnen we daarna napraten en netwerken.

Een traditie die al van meer dan 10 jaar geleden is opgestart en ook na afloop keken we elkaar aan en was de conclusie: het was een goed samenzijn en tot volgend jaar!

Leerling orthopedisch schoentechnicus Mariska de Graaf

Mariska volgt sinds 11 september 2019 de opleiding Orthopedische Schoentechnicus aan de Dutch HealthTec Academy te Utrecht. Hierbij gaat Mariska een dag naar school, en de overige dagen werkt en leert ze bij Perspectis. Dit traject duurt 4 jaar. Ze wordt opgeleid door onze gediplomeerde praktijkopleider, Jan van Westenbrugge.

Een nieuwe collega, Welkom Anita van Gelder!

Anita van Gelder start 24 oktober 2019 als secretaresse bij Perspectis.

Marieke en Anita zullen u ontvangen met een warm welkom en zijn uw eerste aanspreekpunt.

Welkom Roos Rorije!

Roos Rorije is onze schoonmaakster en per 1 juli 2019 bij ons werkzaam. Een harde werkster die we niet meer kunnen wegdenken binnen ons bedrijf.

Perspectis orthopedische schoentechnieken wandelstokken 2     Perspectis orthopedische schoentechnieken wandelstokken

Wandelstokken bij Perspectis

Bij Perspectis zijn er nu moderne dames-en herenwandelstokken verkrijgbaar, dit al vanaf €23,65! Bijzonder om te melden: met moderne print (zoals tijgerprint of bloemetjesstokken). Het is belangrijk om goede ondersteuning te hebben tijdens het lopen, de stokken zijn allen op hoogte verstelbaar en er is een aantal inklapbaar (zie foto). Kom gerust langs om een kijkje te nemen en voor advies op maat waar nodig.

Perspectis Sportief!! Obstacle Run Hattem 

Een team van ondernemers en vrijwilligers hebben in het kader van de Langste dag voor de 2e keer de Obstacle Run georganiseerd.

Op 22 juni 2019 heeft Perspectis meegedaan aan een sportieve, spannende en leuke activiteit, namelijk de Obstacle Run in Hattem!

Tijdens de Obstacle Run waren er maar liefst 55 obstakels, waarvan 18 in het water!

Welkom Wichard Bonekamp!

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Wichard Bonekamp, hij komt per 1 augustus 2019 de werkplaats versterken bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken voor 28 uur per week.

ONH is meer dan een netwerkclub

De ONH is inmiddels 1 van de 3 netwerkclubs in Hattem, naast de Bedrijvenkring Hattem en de HAVO, de club voor de binnenstadondernemers.Maar waar de BKH en de HAVO ook vertegenwoordigend zijn voor hun leden is de ONH puur een netwerkclub. Een club met bedrijven van klein tot groot en inmiddels uitgegroeid tot 35 leden.

Lees meer  →

 

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV is SEMH gecertificteerd.

Persbericht Diabetes Challenge Hattem – 21 maart 2018

Een samenwerkingsverband van verschillende paramedici heeft zich als doel gesteld de mensen in Hattem (meer) in beweging te krijgen. Daarom organiseren wij de Diabetes Challenge Hattem.

Lees meer  →

Finale Diabetes challenge Hattem!

Een samenwerkingsverband van verschillende paramedici in Hattem heeft zich als doel gesteld mensen (meer) in beweging te krijgen. Daarom organiseren wij de Diabetes Challenge Hattem 2018. De wandelingen waren bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed!

Lees meer  →

Samenloop voor Hoop 2018

Voor de 2e keer is Perspectis Orthopedische Schoentechnieken sponsor, wij sponsoren een voetstap tegen kanker. Dit jaar is er EUR. 62.583,55 opgehaald.

Lees meer  →

1 maart 2019: Bezoek ONH bij Perspectis

Op 1 maart 2019 kwam de ondernemersvereniging Hattem (ONH) op bedrijfsbezoek bij Perspectis.

Er werd een rondleiding gegeven en er werd een voet afgegipst ter demonstratie.

Iedere maand komt de ondernemersvereniging bij elkaar en wordt er afwisselend een bedrijf bezocht, de andere maand wordt er een informatie- bijeenkomst/lezing/fiscale powerpoint gegeven, om elkaar te informeren over actuele veranderingen in het bedrijfsleven en tevens de onderlinge banden te verstevigen. Het was een geslaagd bedrijfsbezoek.

Het Reumafonds heeft een nieuwe naam: ReumaNederland


Bekijk filmpje hier →

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV is per 2018 een erkend leerbedrijf.

Lees meer  →