Nieuws

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Rik en Mariska

✓ Gediplomeerd orthopedisch schoentechnicus!

Mariska de Graaf en Rik Fernhout hebben de vierjarige opleiding orthopedisch schoentechnicus gevolgd aan de Dutch Health Tec Academy te Utrecht. Per 5 juli 2023 zijn Mariska en Rik gediplomeerd als orthopedisch schoentechnicus. We zijn erg trots op onze beide collega’s.

Vakmanschap combineren we met betrokkenheid en zorg. Daarom heeft u ook elke keer zoveel als mogelijk hetzelfde aanspreekpunt.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Perspectief 1

✓ Welkom Esther Kwak

Werkplaats medewerker

Wij zijn heel blij met Esther Kwak. Zij is per 1 juni 2023 onze nieuwe enthousiaste medewerker in de werkplaats. Esther heeft in haar werktuigbouwkundige opleiding haar passie voor techniek gevonden. Ook is zij sociaal betrokken door actief te zijn met vrijwilligerswerk. Esther is graag op een fysieke manier werkzaam en kan bij Perspectis haar passie voor techniek combineren met het helpen van mensen.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Perspectief

Welkom Trijnie Vredeveld

Secretaresse

Onze nieuwe medewerker Trijnie Vredeveld komt per juni 2023 het secretariaat versterken. De kans is groot dat je haar tegenkomt bij de balie of aan de telefoon. Deze duizendpoot heeft jarenlange ervaring in klantgerichte functies en diverse administratieve werkzaamheden, een waardevolle aanwinst! Trijnie werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Perspectis orthopedisch schoentechnieken - Portugal

✓ Bedrijfsbezoek Portugal

In mei waren wij met het hele bedrijf in Porto. We hebben hier een bezoek gebracht aan onze leveranciers en diverse bedrijven waar wij zaken mee doen. Ook bezochten wij een leergroothandel. Voor de teambuilding wandelden we een dagtocht door een natuurpark waarvan het oversteken van een enorme hangbrug een onderdeel was. Het was een hele mooie week!

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken Jan van Westenbrugge -3

17 maart 2023: Jan van Westenbrugge is genomineerd voor ‘Beste praktijkopleider binnen de
sector Specialistisch Vakmanschap’

 Jan van Westenbrugge is praktijkopleider binnen de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Als praktijkopleider organiseer, coördineer en bewaak je het leertraject van leerlingen. Je laat de praktische kant van het werk zien en draagt je kennis over van zaken in de dagelijkse werkpraktijk. Jan van Westenbrugge is al meer dan 20 jaar praktijkopleider

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken Jan van Westenbrugge -4

✓ Onze nominatie beste praktijkbegeleider

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Behandelkamer

Onze 2e behandelkamer

 Wij hebben verbouwd. Dit is onze 2e behandelkamer die in september 2023 gerealiseerd is.

Perspectis - filmopnames

Film opnames bij perspectis

Op maandagochtend 7 maart 2022 werden er bij Perspectis opnames gemaakt door Wendy van Wilgenburg voor een documentaire over het kleinschalige specialistische beroepen en opleidingen. Als erkend leerbedrijf werken we samen met de Dutch Health Tec Academy in Utrecht waar de unieke opleiding Orthopedisch Schoentechnicus wordt aangeboden. Bij ons worden nu 2 studenten, Rik Fernhout en Mariska de Graaf, opgeleid door Jan van Westenbrugge. In de documentaire worden Jan en Mariska geïnterviewd op de werkplek en zie je ze in actie. De documentaire gaat 22 maart 2022 in première.

Kort filmpje over de opleiding voor orthopedisch schoentechnicus

Op dinsdag 22 maart 2022 ging de documentaire : ‘Krachtig specialistisch vakmanschap in beeld’ in première, bijgaand een apart fragment beschikbaar voor de orthopopedische schoentechnieken.

In deze documentaire zien we Jan van Westenbrugge (orthopedisch schoentechnicus) en Mariska de Graaf (orthopedisch schoentechnicus in opleiding) in actie.

Deze documentaire willen we breed onder de aandacht brengen zodat we de zichtbaarheid van deze mooie beroepsgroepen en opleidingen met grote maatschappelijke waarde en arbeidsmarktperspectief kunnen vergroten.