RECENSIES

‘Orthopedische schoenen nodig? Ga naar Perspectis!

Geweldig bedrijf, klantvriendelijk, maken geweldige schoenen’

Dhr. en Mw. Wildeboer

In ben heel blij met deze héérlijk zittende, mooie schoen

Anita Oppedijk

Zeer prettig en vakkundig geholpen. Veel keus.

Professioneel bedrijf. Kom zeker terug.

A. Lesterhuis-ter Wisscha

Prettig en deskundig

M.E.

Zo ontzettend fijn dat mijn voeten eindelijk goed gezien werden en daardoor ik zelf ook. Hele oplichting. Perspectis gaat net zolang door tot dat jij als drager tevreden bent. Persoonlijkheid en professionaliteit gaan hier echt heel goed samen!

Petra

Ik ben top geholpen door Jan. Ik ben bijna klachten vrij.

W.V.D.B.E.

Ik ben met hele zere voeten bij Jan terecht gekomen. Hij is direct met zeer veel zorg samen met de stagiaire aan het werk gegaan. Nu heb ik werkschoenen en privéschoenen en ben echt heel blij met beide en zeer tevreden. De pijn is erg afgenomen.

Gerda te Wierike

Ik ben op een zeer prettige manier geholpen aan een paar prachtige schoenen.

J.H.

“ kan het iedereen aanbevelen. De schoenen zitten heerlijk en ben er erg blij mee”
F. v.d. Vegte-Hamstra

Ik ben zeer tevreden over Perspectis, erg vriendelijk geholpen en een goede uitleg. Ben erg blij met mijn nieuwe schoenen!

Van Wilsum

Ik ben er tevreden, goed overleg en fijne service.

H.A.D.

Perspectis is een professionele en zeer klantvriendelijke organisatie. Vakmanschap en kwaliteit hebben tot perfect orthopedisch schoeisel geleid.
P.J.P.

In zijn praktijkkamer bekijkt dhr. Van Westenbrugge vakkundig je voeten. Hij heeft een luisterend oor voor de klachten en voetproblemen. Heel duidelijk bespreekt hij de mogelijkheden. Hij laat je meedenken qua vorm en uitvoering (kleur etc.). De schoen moet goed zitten, er mooi uitzien en 100% zijn. Niets is voor hem teveel moeite. ‘’Zit het niet goed, dan kom je terug’’. Mijn ervaring is héél positief!

Riet de Kruijff

Ik ben heel goed begeleid en een prettige behandeling. Ik geef ze een dikke 10.

Bongers-Engels

Mijn zoon heeft OSA gekregen. Voor een kind van 9 jaar oud best een ding, omdat je er niet ‘’anders’’ uit wil zien dan je vrienden. Jan heeft alle tijd genomen en uiteindelijk vonden zijn klasgenoten de schoenen zo mooi dat ze wilden weten waar hij ze had gekocht! Een groter compliment kun je niet krijgen toch?

S.N.

Na doorverwijzing van de orthopedisch chirurg ben ik met lood in mijn (slechte) schoenen naar Perspectis gegaan. Jan begreep direct mijn schroom en mijn probleem en wensen. Jan is de uitdaging aangegaan en ik ben heel blij met mijn prachtige, lekker zittende ballerina’s.

Berla

Duidelijke uitleg over het traject van aanvraag tot daadwerkelijke levering van schoenen. Resultaat een paar mooie en goed zittende schoenen die prima lopen.

J.v.d.M.

Ik trof bij Perspectis begrijpende maar vooral ook meedenkende mensen. Mijn probleem was en is niet makkelijk oplosbaar.

Jan en zijn crew hebben er alles aan gedaan om oplossingen te creëren. En tot dusverre succesvol. 

Heel hartelijk dank daarvoor.

J.S.

De sfeer is uitstekend. Bijna alles is mogelijk en er wordt goed meegedacht. En het resultaat is geweldig binnen de mogelijkheden. Mensen die mij kennen zeggen: ‘’wat heb je fantastische mooie schoenen’’.

 

F.N.

Mijn podotherapeut raadde mij Perspectis aan. Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg van alle mogelijkheden, met als resultaat mooie stoere schoenen.

T.B.

Bij het eerste bezoek goede ontvangst met meteen een uitgebreide uitleg wat er allemaal gedaan moet worden voor mijn voet die scheef staat. De analyse werd op een zeer professionele manier uitgevoerd, als ik dat vergelijk met het door mij eerder bezochte andere orthopedische schoenmaker, kan ik zeggen dat je dat niet kunt vergelijken. Bij de analyse werd ook ontdekt dat mijn andere voet niet goed stond. Bij de vorige is hier niets over gezegd, wel bijzonder? Dus kort samengevat bij Perspectis bent u aan het goede adres. Ze hebben een prachtig paar schoenen voor mij gemaakt waarvan je nog nauwelijks kunt zien dat mijn voet scheef staat.

E.A.A. Liebregt

Ik kan niet anders zeggen: het was grote klasse.
H. van Pijkeren te Wezep

Vele jaren geleden kennis gemaakt met dhr. J. van Westenbrugge. Ben op de tweede dag van de nieuw geopende zaak klant geworden. Met mijn vele voetproblemen ben ik op het juiste adres gekomen en sindsdien een trouwe en zeer tevreden klant. Fantastische service, goede en mooie kwaliteit schoenen en altijd heerlijke koffie voor mij. Dus Jan en Marieke, ik ben een zeer tevreden klant. Ga zo door. Ik zal jullie bedrijf zeker promoten waar het ook maar kan! Alle medewerkers CHAPEAU, bedankt!
M. Stobbe

Gezellige, rustige sfeer bij binnenkomst. Begrip voor jouw wensen, en deze worden zo goed als mogelijk behandeld.

Ontvangst altijd met koffie of thee. Goede service, ik raad iedereen met voetproblemen Perspectis aan!

Mw. N. B.J

Goed bereikbaar, ook telefonisch. Vakkundig en erg vriendelijk

Groen

Perspectis is een fijn bedrijf waar een mens een mens is, en geen nummer. Vakkundige mensen die je open, maar met respect behandelen.

Er is veel aandacht voor de wensen van de klant, en het zo modieus mogelijk maken van de schoen. Hierbij staat wel de functionaliteit voorop.

Nijenhuis

‘Wat heerlijk om de schoenen te mogen dragen. Eindelijk schoenen waar ik op kan lopen.

En wat zijn ze mooi geworden, echt vakwerk! Ik ben heel goed geholpen door iedereen.’

MK

’Een ruim meedenkend bedrijf. Gastvrij. Met mogelijkheden om je eigen ideeën te uiten!’’

Karin Smit

Ik ben ontzettend goed behandeld en erg vriendelijk, geldt ook voor de mensen achter de balie

Ik heb de schoenen als fijn ervaren.

Mevrouw van Rossem – de Jong

“Ik ben zeer enthousiast over jullie bedrijf. Deskundig personeel, vriendelijk personeel. Ik kan iedereen aanraden: voor orthopedische schoenen moet je bij Jan van Westenbrugge in Hattem zijn.”

                                                                                                                    Perspectis Orthopedische Schoenmaker OSA 10

Dhr. R. van der Meij

Ik loop nu een paar weken op mijn geweldig mooie nieuwe schoenen en ze lopen heerlijk. Ik ben zeer te spreken over de aanpak Jan van Westenbrugge, ik kom al een aantal jaar bij Jan, vol passie gaat hij voor het beste resultaat, goed is niet genoeg! Orthopedische schoenen met de ‘looks’ van een designschoen.

Dhr O. Poppe

Vriendelijke ontvangst, fijne behandeling, punctueel, mooie moderne voetondersteunende schoen

Mw. Jansen

Dit bedrijf levert al enige jaren aangepaste schoenen aan mij. Het is opvallend hoe goed men luistert naar de klant. Resultaat is geweldig! Bij evt. aanpassingsvragen is men zeer flexibel en uiteindelijk loop je met een glimlach de deur uit

J van D

Fijne, positieve benadering van klanten. Goede uitleg en goede begeleiding stagiair! Ik zou dit bedrijf bij anderen zeker aanbevelen

R. van Z.

Voor het eerst kennis gemaakt met Perspectis. Geheel nieuwe wereld voor mij. Wat
professioneel. Vriendelijke mensen met kennis. Een echte aanrader!!!

Van Eisden

Zeer hartelijke ontvangst. Anne Pieter is een deskundig en meedenkend persoon ivm overstap ‘gewone’ naar ‘aangepaste’ schoenen. Ook heel belangrijk: je kunt zelf alles uitzoeken (model, kleur, materiaal etc).

D v O

Na vele omwegen bij Jan terecht gekomen. Erg vriendelijk en een heel goede vakman, legt alles uit en heeft alle geduld. Dat maak je niet veel meer mee. Klasse voor Jan en stagiaire.

Mien Diender

“ Prima bedrijf. Ik heb nog nooit zulke mooie schoenen gehad en zo top en perfect. “

A. Last

“ Bedrijf is klantgericht ingesteld. Alles is gericht op een goede behandeling van de klant. Een “ 1 op 1” behandeling met perfecte voorlichting. Geleverd materiaal is uitstekend”.

Jan B. Otten

“ Ik zag erg op tegen het dragen van orthopedische schoenen. Jan voelde goed aan “waar de schoen wrong”  en hielp me om het te accepteren.

De vele mogelijkheden van orthopedische schoenen kende ik niet. Door de schoenen zijn mijn enkelproblemen duidelijk verminderd. Ik ben heel blij met de schoenen waarop ik beter kan lopen. De schoenen zijn zeer mooi geworden met dank aan Jan die mij heel goed heeft geholpen“ 

Mia Icking.

Prima advies voor goed en veilig loopcomfort. En erg belangrijk: de schoenen zien er mooi en sportief uit!
dhr Bouwhof”.

Ik ben blij met mijn nieuwe orthopedische schoenen, deze lopen fijn en zijn ook elegant. Je krijgt goed advies en je mag ook meedenken. Mooi materiaal (allerlei soorten leer en ook fijne zolen). Kijk al naar het nieuwe paar uit.

Gita Tur

“ ik word van binnenkomst totdat ik de deur uit ga vriendelijk en liefdevol geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. De schoenen zijn prachtig en lopen lekker”.

Monique Beerman.

De vele mogelijkheden van aangepaste schoenen kende ik niet. De schoenen zijn geheel volgens mijn wensen gemaakt en bieden enorm veel verbetering van mijn enkel en voetproblemen.

 

P. van der Togt

Zeer tevreden over de wijze van meedenken van model en uitvoering!

E.L. Elting-Hulleman

Prima ontvangst. Goede en juiste informatie. Schitterend eindresultaat en prima draagcomfort. Bedankt ‘’kunstenaar’’.

H. Loedeman

Heel fijn dat ik bij Perspectis terecht ben gekomen voor mijn orthopedische schoenen. Heel prettig geholpen en mooie schoenen waar ik goed op kan lopen.

Olga ten Borg

Ik ben zeer tevreden. Er is veel aandacht voor de mens zelf, er wordt goed meegedacht m.b.t. wensen voor de schoenen.

Hartelijke ontvangst door de medewerkers.

Leo

Op advies van mijn podotherapeut kwam ik bij Perspectis in Hattem terecht. Daar heb ik dus geen moment spijt van gehad. Perspectis een bijzonder klantvriendelijk en klantgericht bedrijf, waar bijna alles mogelijk is. Wat Jan ziet, maakt hij perfect passend en tot in de finesses af. Een vakman pur sang! Op mijn speciaal door hem gemaakte orthopedische schoenen (zie OSA 3 en 4 op de site) krijg ik veel positieve reacties in de vorm van “Wat heb jij een leuke schoenen!”

Jan van Westenbrugge en Marieke de Groot, wat een fijne mensen met passie en vakkennis! Ook ik kan een ieder aanraden naar Perpectis te gaan voor je orthopedische schoen. Daar krijg je echt geen moment spijt van.

                                                                                 Perspectis Orthopedische Schoenmaker OSA 3 Perspectis Orthopedische Schoenmaker OSA 4

Eef Uiterwijk

“Wat heerlijk om de schoenen te mogen dragen. Eindelijk schoenen waar ik op kan lopen.

En wat zijn ze mooi geworden, echt Vakwerk!

Ik ben heel goed geholpen door iedereen”

M.K.W.

 

‘’Super tevreden over onze schoenen. Nog nooit zulke mooie schoenen gehad die zo gemaakt zijn.’’

Berend en Jantje Schreurs

‘’Ik ben heel erg tevreden over Perspectis. Er werd goed naar mij geluisterd en afgestemd op mijn wensen.

De schoenen lopen heerlijk en dat is voor mij nieuw. Ze zien er ook heel goed uit.

Jan is creatief en heeft een goed gevoel voor stijl en vormgeving.’’

Mw de Vries

I.v.m. complexe voetproblemen adviseerde mijn medisch pedicure contact op te nemen met Perspectis.

Gelukkig kon ik er op korte termijn al terecht. Ik ben nu in bezit van mooie naar mijn wensen gemaakte orthopedische schoenen.

Ik ben altijd vriendelijk geholpen en de procedure is verlopen zoals op de website staat vermeld. Ik ben zeer tevreden.

Kuipers-Ploegsma

Ik zal iedereen die aangepaste schoenen moet hebben aanbevelen. Super uitleg en wat zeer belangrijk is zulke mooie schoenen. Heel erg blij mee.

Tonnie v.d. Steeg

Door de orthopeed doorverwezen naar Perspectis omdat ze hele mooie schoenen weten te maken. Dit is volledig uitgekomen. Een deskundig, servicegericht en creatief team met een luisterend oor voor je eigen wensen.
P. Achilles

Gewoon goed. Komt afspraken na.

van der Horst

Prettig ontvangst met koffie of thee. Ik werd zeer deskundig geholpen door Jan. Perfecte schoenen. Nog nooit zulke mooie schoenen gehad, ze zijn zo modieus mogelijk gemaakt waar ik erg blij mee ben.

Braakman

Ik ben voor de eerste keer hier. Mijn nichtje werkt in het ziekenhuis en heeft mij Perspectis aanbevolen. Ik was hiervoor altijd bij Kemerink, maar ik ben super geholpen door Jan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht ook goed mee. Ik beveel Jan van Westenbrugge zeer aan. Geweldige man.

Marijke Leemereise

Perspectis is een zeer deskundig en professioneel bedrijf met een persoonlijke aanpak. Er wordt goed naar je geluisterd en het resultaat is een paar schoenen die goed hun werk doen en zo mooi als mogelijk is, eruitzien.
Marlene Heijboer

Zeer goed en vakkundig geholpen. Nagenoeg niet te zien dat het aangepaste schoenen zijn.
H.K.

Na jaren op ‘’lompe’’ orthopedische schoenen te hebben gelopen, nu bij Perspectis een mooi paar schoenen aangemeten gekregen. Hier wordt gekeken wat er mogelijk is en zelfs kleine details waar je normaal niet op let, met de klant besproken. Erg blij met mijn nieuwe stappers.

M.L.H.

Contact:
U kunt iedere werkdag telefonisch contact opnemen van 08.30-12.30 uur en 13.30-17.00 uur op het volgende telefoonnummer: 038-7370139.

Adresgegevens:
Eikenlaan 17, 8051 BD te Hattem
Telefoonnummer: 038-7370139
E-mail: info@perspectis-ost.nl
Website: https://www.perspectis-ost.nl


Bereikbaarheid met de bus:
Bus 203 stopt langs de Apeldoornseweg: halte Sparrenlaan/’t Heem. U loopt de Sparrenlaan in, de tweede straat rechts is de Eikenlaan, na ongeveer 400 meter bent u gearriveerd op Eikenlaan nr. 17.

 

Openingstijden:

Maandag:    08:30 - 17:00

Dinsdag:      08:30 - 17:00

Woensdag:  08:30 - 17:00

Donderdag:  08:30 - 17:00

Vrijdag:         08:30 - 17:00

Zaterdag:      GESLOTEN

Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak

Perspectis Orthopedische Schoenen Zwolle