Gediplomeerd orthopedisch

 Technische vaardigheden

  Persoonlijke advies

 Voetbescherming

ONTMOET HET TEAM

Perspectis ost - ontmoet het team

DE SPECIALISTEN

Perspectis orthopedische schoentechnieken - Hattem - Jan van Westenbrugge

Jan van Westenbrugge

Orthopedische schoentechnicus

Orthopedisch schoentechnicus bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV. Met zijn medische kennis en technische vaardigheden is Jan een orthopedisch schoentechnicus pur sang. Moderne inzichten ten aanzien van techniek maar zeker ook qua cosmetiek brengt hij samen. Een paar steekwoorden, die zo kenmerkend zijn voor Jan: Zorg met passie, persoonlijke aandacht voor de klant, expertise en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Jan heeft een solide netwerk van zorgverleners met een visie.

Perspectis-ost nieuws Freddy kok

Freddy Kok

Werkplaatsmedewerker

Al sinds juni 2018 werkt Freddy bij ons in de werkplaats. Freddy organiseert de werkzaamheden in de werkplaats, door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er gebeuren moet. Freddy is allround inzetbaar en onze drijvende kracht in de werkplaats.

 

Perspectis ost - ontmoet het team - Anita

Anita van Gelder 

Secretaresse

Per oktober 2019 versterkt Anita het perspectis-team. Met haar jarenlange ervaring als secretaresse is zij uw aanspreekpunt aan de telefoon en de balie. Anita werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Perspectis ost - Evelijn

Evelijn Nagelhout 

Administratief medewerker

Op 22 november is Evelijn Nagelhout bij Perspectis komen werken. Zij heeft werkervaring in de administratieve dienstverlening, en vanuit haar zorgachtergrond kent zij het belang van goed schoeisel voor het welzijn en de mobiliteit van de cliënt. Evelijn werkt 20 uur en is voornamelijk achter de schermen werkzaam.

Perspectis ost - ons bedrijf - Jessy Kok

Jessy Kok

Werkplaats medewerker

Jessy komt ons team versterken in de werkplaats als werkplaatsmedewerker. Dat doet zij in de periode december 2023 tot en met juni 2024 in verband met een tussenjaar. Jessy volgde onder andere het Cibab MBO-4 en de kunstacademie. Jessy is een vrolijke spontane en sportieve dame die van aanpakken weet en al eerder bij ons vakantiewerk heeft gedaan.

Perspectis ost - Martijn

Martijn Drogt

Werkplaatsmedewerker

Op 1 april 2024 is Martijn in de werkplaats van Perspectis komen werken. Martijn is van vele markten thuis: houtbewerker, meubelmaker, timmerman, aannemer... Gitaren zijn een passie voor hem; naast het bespelen van gitaren doet hij onderhoud en reparaties. Ook bouwt Martijn zelf gitaren! Een aanwinst voor ons bedrijf is deze handige, breed inzetbare en gezellige collega

Perspectis ost - Annet

Annet Hendriksen

Schoonmaakster

Waar zouden we zijn zonder Annet... Sinds 5 februari 2024 zorgt zij er ervoor dat ons pand er altijd weer netjes uitziet. Annet woont in Hattem en zij kent dit gebouw heel goed. Als kind heeft zij hier namelijk op de lagere school gezeten!

Perspectis ost - ontmoet het team - Marieke

Marieke de Groot

Algemeen directeur

Algemeen directeur bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV. In dit jonge bedrijf is Marieke een ware duizendpoot. De altijd goed gemutste Marieke verwelkomt u bij binnenkomst, regelt alles wat nodig is ten aanzien van uw schoenvoorziening. Zo kunt u zich richten op hetgene waarvoor u komt. Vragen over zorgvergoeding en dergelijke kan zij met haar uitgebreide kennis en netwerk beantwoorden. Haar werkzaamheden zijn vele, niet alleen zichtbaar maar zeker ook uit het zicht achter de schermen. Marieke heeft een positieve blik op de toekomst en heet u graag welkom.

Mariska de Graaf

Orthopedisch schoentechnicus

In 2019 is Mariska bij Perspectis komen werken. Eerst in opleiding en sinds juli 2023 gediplomeerd orthopedisch schoentechnicus. Mariska is geboren in Zwolle, opgegroeid op de Veluwe. Met een onderbreking van twee jaar
in een suburb van Londen en met Friese roots; dit alles geeft een perfecte combinatie van nuchterheid, nieuwsgierigheid, beleefdheid en ambitie. Mariska is een pietje-precies die altijd vol zit met (creatieve) ideeën. Mariska is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Rik

Rik Fernhout 

Orthopedisch schoentechnicus

Per september 2021 is Rik bij ons in dienst getreden als orthopedisch schoentechnicus i.o. Rik heeft enkele jaren ervaring in een orthopedische werkplaats, waarna hij besloten heeft, de opleiding te volgen. Inmiddels gediplomeerd per 5 juli 2023 als orthopedisch schoentechnicus! Rik is een gedreven persoon met voorliefde voor vakwerk, creatief, innovatief en technisch met het perfectionisme van een goudsmid. De woonplaats van Rik is ook in het mooie Hattem, samen met zijn vrouw. In zijn vrije tijd houdt Rik van fietsen, grote fietsvakanties en klussen in huis.

Perspectis orthopediesche schoentechnieke

Erwin Groothuis

Werkplaats medewerker

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat per 1 januari 2022 Erwin Groothuis ons team in de werkplaats versterkt. Erwin is sinds 1993 werkzaam in de schoentechniek en heeft ruime ervaring in alle voorkomende werkzaamheden. Doordat Erwin zelf drager is van orthopedisch schoeisel, heeft hij goed inzicht in wat belangrijk is bij de vervaardiging van orthopedisch schoeisel. In zijn vrije tijd bewerkt Erwin leer, kookt hij graag in de buitenlucht en ook is hij een fervent motorrijder.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Perspectief 1

Esther Kwak

Werkplaats medewerker

Wij zijn heel blij met Esther Kwak. Zij is per 1 juni 2023 onze nieuwe enthousiaste medewerker in de werkplaats. Esther heeft in haar werktuigbouwkundige opleiding haar passie voor techniek gevonden. Ook is zij sociaal betrokken door actief te zijn met
vrijwilligerswerk. Esther is graag op een fysieke manier werkzaam en kan bij Perspectis haar passie voor techniek combineren met het helpen van mensen.

Perspectis ost - Claire

Clarie Braakman

Secretaresse

Sinds 1 april 2024 is Clarie werkzaam bij ons. De kans is groot dat je haar tegenkomt bij de balie of aan de telefoon. Met haar mensgerichte en gedreven aanpak is zij zeer welkom in het secretariaat. Clarie heeft ruime ervaring in welzijnswerk en de laatste jaren werkte ze als officemedewerker in de zorg. Clarie houdt van gezelligheid, in haar vrije tijd spreekt ze vaak af met vrienden en fietst of wandelt ze in de natuur. Wij zijn heel blij met deze vrolijke nieuwe collega.

SEMH-GECERTIFICEERD

Tevens zijn we een SEMH-gecertificeerd bedrijf, dit houdt in dat we een erkend leverancier zijn en dat we voldoen aan de gestelde eisen volgens de richtlijnen van de SEMH (de afkorting SEMH staat voor: Stichting Erkeningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen).

Wilt u meer weten over uw verzekeringen of uw eigen bijdrage? Lees het allemaal bij verzekeringen of klik op de link.

Perspectis Orthopedische schoentechnieken SEMH verzekering
Orthopedische schoen technieken verzekering

Contact:
U kunt iedere werkdag telefonisch contact opnemen van 08.30-12.30 uur en 13.30-16.30 uur op het volgende telefoonnummer: 038-7370139.

Adresgegevens:
Eikenlaan 17, 8051 BD te Hattem
Telefoonnummer: 038-7370139
E-mail: info@perspectis-ost.nl
Website: https://www.perspectis-ost.nl


Bereikbaarheid met de bus:
Bus 304 stopt langs de Apeldoornseweg: halte Hattem Zuid. U loopt de Sparrenlaan in, de tweede straat rechts is de Eikenlaan, na ongeveer 400 meter bent u gearriveerd op Eikenlaan 17.

 

Openingstijden:

Maandag:    08:30 - 17:00

Dinsdag:      08:30 - 17:00

Woensdag:  08:30 - 17:00

Donderdag:  08:30 - 17:00

Vrijdag:         08:30 - 17:00

Zaterdag:      GESLOTEN

Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak

Perspectis Orthopedische Schoenen Zwolle
Perspectis orthopedische schoentechnieken - Hattem Zwolle