Gediplomeerd orthopedisch

 Technische vaardigheden

  Persoonlijke advies

 Voetbescherming

ONTMOET HET TEAM

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken (1)

DE SPECIALISTEN

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken Jan van Westenbrugge -

Jan van Westenbrugge

Orthopedische schoentechnicus

Orthopedisch schoentechnicus bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV. Met zijn medische kennis en technische vaardigheden is Jan een orthopedisch schoentechnicus pur sang. Moderne inzichten ten aanzien van techniek maar zeker ook qua cosmetiek brengt hij samen. Een paar steekwoorden, die zo kenmerkend zijn voor Jan: Zorg met passie, persoonlijke aandacht voor de klant, expertise en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Jan heeft een solide netwerk van zorgverleners met een visie.

Erik Nagelhout

Werkplaats medewerker

Per 20 maart 2017 is Erik Nagelhout onze nieuwe collega. Erik ondersteunt Jan bij zijn werkzaamheden in de werkplaats.

Perspectis orthopediesche schoentechnieken werkplaats 325

Rik Fernhout 

Orthopedisch schoentechnicus in opleiding

We zijn erg verheugd te kunnen mededelen dat per 6 september 2021 bij ons in dienst is: Rik Fernhout, leerling orthopedisch schoentechnicus. Rik zit in het derde jaar van de opleiding orthopedisch schoentechnicus en zal ook in de behandelkamer worden opgeleid.

Anita van Gelder 

Secretaresse

Per oktober 2019 versterkt Anita het perspectis-team. Met haar jarenlange ervaring als secretaresse is zij uw aanspreekpunt aan de telefoon en de balie. Anita werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Perspectis orthopediesche schoentechnieke

Erwin Groothuis

Werkplaats medewerker

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat per 1 januari 2022 Erwin Groothuis ons team in de werkplaats versterkt. Erwin is sinds 1993 werkzaam in de schoentechniek en heeft ruime ervaring in alle voorkomende werkzaamheden. Doordat Erwin zelf drager is van orthopedisch schoeisel, heeft hij goed inzicht in wat belangrijk is bij de vervaardiging van orthopedisch schoeisel. In zijn vrije tijd bewerkt Erwin leer, kookt hij graag in de buitenlucht en ook is hij een fervent motorrijder.

Perspectis Orthopedische Schoentechnieken - Naomi

Naomi Smit

Schoonmaakster / oproepkracht secretariaat

Waar zouden we zijn zonder Naomi! Sinds april 2022 zorgt zij er ervoor dat ons pand er altijd weer netjes uitziet. Naomi studeert international leisure & events management in Leeuwarden. Naast haar werkzaamheden bij Perspectis werkt zij in het weekend ook nog in de horeca. Een bezige bij dus!

Marieke de Groot

Algemeen directeur

Algemeen directeur bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV. In dit jonge bedrijf is Marieke een ware duizendpoot. De altijd goed gemutste Marieke verwelkomt u bij binnenkomst, regelt alles wat nodig is ten aanzien van uw schoenvoorziening. Zo kunt u zich richten op hetgene waarvoor u komt. Vragen over zorgvergoeding en dergelijke kan zij met haar uitgebreide kennis en netwerk beantwoorden. Haar werkzaamheden zijn vele, niet alleen zichtbaar maar zeker ook uit het zicht achter de schermen. Marieke heeft een positieve blik op de toekomst en heet u graag welkom.

Freddy Kok

Allround werkplaatsmedewerker

Per 1 juni 2018 werkt Freddy Kok als allround werkplaatsmedewerker bij Perspectis.

Mariska de Graaf

Orthopedisch schoentechnicus in opleiding

Ik ben geboren in Zwolle, opgegroeid op de Veluwe. Met een onderbreking van twee jaar in een suburb van Londen en met Friese roots ben ik een perfecte combinatie van nuchterheid, nieuwsgierigheid, beleefdheid en ambitie. Ik ben Mariska, 28 jaar, een pietje-precies die altijd vol zit met (creatieve) ideeën. In september 2019 ben ik gestart met de opleiding orthopedische schoentechnicus in Utrecht, deze opleiding duurt vier jaar.

Perspectis Evelijn Nagelhout

Evelijn Nagelhout 

Administratief medewerker

Op 22 november is Evelijn Nagelhout bij Perspectis komen werken. Zij heeft werkervaring in de administratieve dienstverlening, en vanuit haar zorgachtergrond kent zij het belang van goed schoeisel voor het welzijn en de mobiliteit van de cliënt. Evelijn werkt 24 uur en is voornamelijk achter de schermen werkzaam.

Perspectis orthopedische schoentechnieken nieuws 1

Willeke Hesselink

Administratief medewerker

We zijn heel blij met Willeke Hesselink, zij komt het secretariaat versterken per 1 juni. Willeke werkt op het front office dus grote kans dat je haar tegenkomt bij de balie of aan de telefoon. Met haar no-nonsense instelling en jarenlange ervaring in diverse functies op het gebied van klantcontact, planning en organisatie zal zij een waardevolle kracht zijn binne ons dynamische bedrijf.

Perspectis Orthopdische schoentechnieken - ons team
Hartelijk welkom! 

Didi van Dijk, Anita van Gelder & Marieke de Groot verwelkomen u hartelijk bij Perspectis of aan de telefoon!

SEMH-GECERTIFICEERD

Tevens zijn we een SEMH-gecertificeerd bedrijf, dit houdt in dat we een erkend leverancier zijn en dat we voldoen aan de gestelde eisen volgens de richtlijnen van de SEMH (de afkorting SEMH staat voor: Stichting Erkeningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen).

Wilt u meer weten over uw verzekeringen of uw eigen bijdrage? Lees het allemaal bij verzekeringen of klik op de link.

Perspectis Orthopedische schoentechnieken SEMH verzekering
Orthopedische schoen technieken verzekering

Contact:
U kunt iedere werkdag telefonisch contact opnemen van 08.30-12.30 uur en 13.30-17.00 uur op het volgende telefoonnummer: 038-7370139.

Adresgegevens:
Eikenlaan 17, 8051 BD te Hattem
Telefoonnummer: 038-7370139
E-mail: info@perspectis-ost.nl
Website: https://www.perspectis-ost.nl


Bereikbaarheid met de bus:
Bus 203 stopt langs de Apeldoornseweg: halte Sparrenlaan/’t Heem. U loopt de Sparrenlaan in, de tweede straat rechts is de Eikenlaan, na ongeveer 400 meter bent u gearriveerd op Eikenlaan nr. 17.

 

Openingstijden:

Maandag:    08:30 - 17:00

Dinsdag:      08:30 - 17:00

Woensdag:  08:30 - 17:00

Donderdag:  08:30 - 17:00

Vrijdag:         08:30 - 17:00

Zaterdag:      GESLOTEN

Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak

Perspectis Orthopedische Schoenen Zwolle