Gediplomeerd orthopedisch

 Technische vaardigheden

  Persoonlijke advies

 Voetbescherming

ONTMOET HET TEAM

Jan van Westenbrugge

Orthopedische schoentechnicus

Orthopedisch schoentechnicus bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV. Met zijn medische kennis en technische vaardigheden is Jan een orthopedisch schoentechnicus pur sang. Moderne inzichten ten aanzien van techniek maar zeker ook qua cosmetiek brengt hij samen. Een paar steekwoorden, die zo kenmerkend zijn voor Jan: Zorg met passie, persoonlijke aandacht voor de klant, expertise en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Jan heeft een solide netwerk van zorgverleners met een visie.

Erik Nagelhout

Werkplaats medewerker

Per 20 maart 2017 is Erik Nagelhout onze nieuwe collega. Erik ondersteunt Jan bij zijn werkzaamheden in de werkplaats.

Nermin Hikmat

Stagiaire

Graag stel ik mij via deze weg voor:  Ik ben Nermin Hikmat en ik volg de opleiding Office Assistant niveau 3. Ik zit in mijn eerste leerjaar op het Deltion College in Zwolle. Ik ben stagiaire bij Perspectis vanaf 29 april tot 18 november 2019. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mijn collega’s. Ik hoop, zoals de anderen bij Perspectis, op een mooie stage en veel ervaring op te doen.

Roos Rorije

Schoonmaakster

Roos Rorije is onze schoonmaakster en per 1 juli 2019 bij ons werkzaam. Een harde werkster die we niet meer kunnen wegdenken binnen ons bedrijf.

Het Perspectis team

’Wij heten u van harte welkom!’

Marieke de Groot

Algemeen directeur

Algemeen directeur bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken BV. Zeker met de frisse start van dit nieuwe bedrijf, is Marieke een ware duizendpoot. De altijd goed gemutste Marieke verwelkomt u bij binnenkomst, regelt alles wat nodig is ten aanzien van uw schoenvoorziening. Zo kunt u zich richten op hetgene waarvoor u komt. Vragen over zorgvergoeding en dergelijke kan zij met haar uitgebreide kennis en netwerk beantwoorden. Haar werkzaamheden zijn vele, niet alleen zichtbaar maar zeker ook uit het zicht achter de schermen. Marieke heeft een positieve blik op de toekomst en heet u graag welkom.

Freddy Kok

Allround werkplaats medewerker

Per 1 juni 2018 werkt Freddy Kok als allround werkplaatsmedewerker bij Perspectis.

Lobke Wesselink

Orthopedisch Schoentechnicus

Lobke Wesselink versterkt het team als orthopedisch schoentechnicus bij Perspectis. Vanaf 2003 is Lobke al werkzaam in de “orthopedische schoentechnieken-wereld”. Door haar brede ervaring bij verschillende bedrijven en bij verschillende leermeesters is zij all round gediplomeerd schoentechnicus. Lobke zal door haar persoonlijke aanpak en door goed naar u te luisteren samen met u tot een adequate, moderne en elegante schoen als eindproduct komen.

Wichard Bonekamp

Orthopedisch Schoentechnicus

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Wichard Bonekamp, hij komt per 1 augustus 2019 de werkplaats versterken bij Perspectis Orthopedische Schoentechnieken voor 28 uur per week.

BEKIJK HET BEDRIJF

RUIME KEUZE UIT EXCLUSIEVE LEERSOORTEN

SEMH-GECERTIFICEERD

Tevens zijn we een SEMH-gecertificeerd bedrijf, dit houdt in dat we een erkend leverancier zijn en dat we voldoen aan de gestelde eisen volgens de richtlijnen van de SEMH (de afkorting SEMH staat voor: Stichting Erkeningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen).

Wilt u meer weten over uw verzekeringen of uw eigen bijdrage? Lees het allemaal bij verzekeringen of klik op de link.

Perspectis Orthopedische schoentechnieken SEMH verzekering
Orthopedische schoen technieken verzekering

Contact:
U kunt iedere werkdag telefonisch contact opnemen van 08.30-12.00 uur en 13.00-17.00 uur op het volgende telefoonnummer: 038-7370139.

Adresgegevens:
Eikenlaan 17, 8051 BD te Hattem
Telefoonnummer: 038-7370139
E-mail: info@perspectis-ost.nl
Website: https://www.perspectis-ost.nl


Bereikbaarheid met de bus:
Bus 203 stopt langs de Apeldoornseweg: halte Sparrenlaan/’t Heem. U loopt de Sparrenlaan in, de tweede straat rechts is de Eikenlaan, na ongeveer 400 meter bent u gearriveerd op Eikenlaan nr. 17.

 

Openingstijden:

Maandag:    08:30 - 17:00

Dinsdag:      08:30 - 17:00

Woensdag:  08:30 - 17:00

Donderdag:  08:30 - 17:00

Vrijdag:         08:30 - 17:00

Zaterdag:      GESLOTEN

Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak

Perspectis Orthopedische Schoenen Zwolle