Iedere stap telt

Een samenwerkingsverband van verschillende paramedici heeft zich als doel gesteld de mensen in Hattem (meer) in beweging te krijgen. Daarom organiseren wij de Diabetes Challenge Hattem. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. We starten wekelijks iedere woensdag vanaf 18 april t/m 20 september 2018 (20 weken). Inmiddels hebben we 7 wandelavonden gehad.

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation, die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door sport en beweging. De Bas van de Goor Foundation heeft met wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat wandelen een effectieve behandeling is bij diabetes. 

 


Indien u meer informatie wenst over de Diabetes Challenge dan kunt u contact opnemen met Margreet Schutselaars-Beltman via 
info@matsfysio.nl of bellen naar 06 53 88 90 08.

Diabetes Challenge Hattem is een initiatief van: Podototaal (steunzolen en podologie), Perspectis orthopedische schoentechnieken, Skin & Medicare (huidtherapie), Praktijk EnergIQ (specialist in vrouwen klachten), La Pata (medisch pedicure), Matsfysio (praktijk voor fysio- en manuele therapie)

V.l.n.r. Kimberly Martina, Jan van Westenbrugge, Margreet Schutselaars, Jose Hunneman, Anja van ’t Hul, Harry Klunder, Mariëlle Balubun, Maarten Schutselaars en Marieke de Groot